Nieuws

17 juli 2018
Stichting LEO een feit
Stichting LEO een feit De Stichting Lerend platform Energie en Omgeving is een feit! Eind juni tekenden bestuursleden Eelco Bots (Windunie) en Age Yska (Gasunie) officieel voor de oprichting van Stichting LEO. Anne Melchers (Eneco) treedt binnenkort toe als het derde bestuurslid.

Wat we vooral mooi vinden is dat de deelnemers van LEO voldoende urgentie zien op de onderwerpen Omgevingsmanagement en/in de Energietransitie. LEO merken zij daarbij aan als hét platform dat mensen bindt en kennisdeling bevordert, waardoor we allen groeien in ons vak. Met dat vertrouwen hopen we nog een paar jaar de sector te helpen om samen te leren en daarmee de Energietransitie te versnellen.
 
Kernteam LEO
16 juli 2018
LEO op de Landelijke Omgevingsmanagementdag
LEO op de Landelijke Omgevingsmanagementdag De LOMD door de ogen van Anne Melchers
Donderdag 27 juni was het zover: op een stralend mooie dag was in de Brabanthallen de Landelijke Omgevingsmanagementdag 2018. LEO was voor de tweede keer aanwezig. Vorig jaar was het nog even zoeken hoe zo’n dag werkt. Dit jaar wisten we beter wat te verwachten. Na de vriendelijke ontvangst van de dames aan de balie liep ik de ruimte in. De LEO-stand sprong meteen in het oog door de wapperende banners en centrale ligging.
Lees verder
16 juli 2018
Serious Game Energietransitie tijdens LOMD beproefd
Serious Game Energietransitie tijdens LOMD beproefd Hoe krijg je grip op de grote opgaven waarvoor de Energietransitie ons land stelt? Wat is de technische haalbaarheid van de verschillende vormen van duurzame opwek? Hoe ga je het ruimtelijk allemaal inpassen? En hoe ga je om met alle stakeholders met tegengestelde belangen, met de kosten en de impact op de werkgelegenheid? Al deze factoren zijn verwerkt in een serious game. Samen met Ministerie van EZK verzorgde LEO een workshop op de LOMD, waarin deelnemers het ‘spel’ samen konden spelen. Sean Sauren (Ministerie EZK) geeft een korte impressie.
Lees verder
28 mei 2018
Meld je nu gratis aan voor de LOMD!
Meld je nu gratis aan voor de LOMD! Op donderdag 28 juni 2018 vindt de achtste editie van de Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD) plaats in Congrescentrum 1931 te Den Bosch. Ben je LEO-lid? Dan kun je een gratis toegangskaart bij ons aanvragen. Wees er bijtijds bij, want het aantal vrijkaarten is beperkt.

LEO organiseert tijdens de LOMD speciaal voor leden twee workshops, en de Energy Game. Kijk voor meer informatie over het programma en voor aanmelden op de website van de LOMD.
Lees verder
14 mei 2018
Vooraankondiging: gratis toegang LOMD
Vooraankondiging: gratis toegang LOMD Op donderdag 28 juni 2018 vindt de achtste editie van de Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD) plaats in Congrescentrum 1931 te Den Bosch. LEO organiseert tijdens deze landelijke netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers speciaal voor leden twee workshops, en de Energy Game.

De kosten van deelname aan de LOMD bedragen Eur 225,00. Van de eerste twintig LEO-leden die zich aanmelden, neemt LEO de kosten voor zijn rekening. Let wel: deze kortingsregeling gaat pas eind mei in. Wij houden je via onze website op de hoogte.

Kijk voor meer informatie over het programma en voor aanmelden op de site van de LOMD. Om kosteloos te kunnen deelnemen als LEO lid, moet bij het aanmelden worden gekozen voor de optie: LEO-lid. Dit zal vanaf eind mei mogelijk zijn.

Reserveer 28 juni vast in je agenda, zodat je deze landelijke netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers niet mist.
1 2 3 4 »|
Deel deze pagina: