Agenda

logo LEO


04-10-2023

Netwerkbijeenkomst 'De energiegemeenschap'

S-Tec, Tiel
Met deze netwerkbijeenkomst plaatst Platform LEO de opkomst van en belangstelling voor energiegemeenschappen in een bredere context. Local 4 local, energy hubs, maar ook zorgcoöperaties en voedselbossen, het zijn initiatieven met een ander organisatieprincipe dan we gewend zijn. Vraag en aanbod lokaal bij elkaar brengen, lokaal eigendom, nauwe betrokkenheid van alle stakeholders.

De sectorbijeenkomst staat open voor medewerkers van alle deelnemende organisaties (leden) van Platform LEO, Platform Omgevingsmanagement, en persoonlijk genodigden. Niet-leden kunnen eenmalig gratis deelnemen bij wijze van kennismaking.
10-10-2023

LEO in Gesprek met Laetitia Ouillet: Het succes van de lokale warmtetransitie

Online uitzending, 16:00 - 17:00 uur
Ruud Schuurs praat met Laetitia Ouillet over de vraag hoe van de lokale warmtetransitie een succes te maken. Dit de vierde editie van onze livestream 'LEO in Gesprek', een reeks verdiepende gesprekken met auteurs en denkers in het LEO-domein.

Meld je gratis aan als je de livestream 'LEO in Gesprek' wilt volgen. Deelname staat open voor iedereen. Je ontvangt enkele dagen voor de uitzending een link. Uitzending gemist? Geen probleem. De opname verschijnt later op onze website.