4 oktober 2021

LEO Op Locatie: dat wordt weer LOL op 20 oktober!

logo LEO

Op woensdag 20 oktober hebben wij voor onze leden en voor de leden van POM een bezoek gepland aan Solarpark De Kwekerij in Hengelo (Gelderland). Voorafgaand aan het bezoek nemen Sandor Löwik van de Brabantse Milieufederatie en Erik Mol van de gemeente Bronckhorst ons mee in hun presentaties over Energietuinen en Solarparken.

LEO en POM organiseren (over het algemeen) jaarlijks een gezamenlijk locatiebezoek. Dit doen wij sinds een aantal jaren en dat is altijd LOL :-) De plekken voor het aantal deelnemers zijn dan ook verdeeld over de beide organisaties. Als jouw organisatie lid is van LEO en/of POM, dan heb je een uitnodiging ontvangen. Mocht dat niet het geval zijn en mocht je toch willen deelnemen mail dan naar info@platformleo.nl.

Geen LOL maar toch geïnteresseerd? Onder deze link tref je een folder aan met meer informatie en de verhalen achter de (geplande) Energietuinen. Informatie over het Solarpark vind je op www.nlsolarparkdekwekerij.nl of op https://www.bronckhorst.nl/home/solarpark-de-kwekerij-in-hengelo_46821.