17 juni 2022

Zonnig jubileum en afscheid

logo LEO

Het is alweer ruim vijf jaar geleden dat we de eerste bijeenkomst van het Lerend Platform Energie & Omgeving (LEO) organiseerden. Hoog tijd dus voor een feestje met de leden op dat heuglijke feit te markeren. Voor de gelegenheid bezochten we De Bijenakker in Odijk, waar biologisch teler Henk van Berkel een rondleiding gaf. Aansluitend genoten we van een biologische maaltijd en borrel.

We namen ook hartelijk afscheid van Age Yska, die de afgelopen jaren een zeer bevlogen en betrokken bestuurder was. We zullen hem missen!


Over LEO

Platform LEO werd opgericht op initiatief van de energiesector, daarin gesteund door het ministerie van EZK. Centraal stond en staat het idee dat de energietransitie gebaat is bij goed omgevingsmanagement, en dat het belangrijk is om van elkaars ervaringen te leren. Het leidde tot levendige bijeenkomsten, waarbij in een veilige omgeving kennis en ervaringen worden uitgewisseld. Na vijf jaar blijkt die aanpak nog steeds springlevend: het enthousiasme van de deelnemers is onverminderd groot. Hoewel het werk nog lang niet af is, vonden wij een feestje wel op zijn plaats.