23 juni 2023

23 juni: LEO in Gesprek met Marc Wesselink

logo LEO

De derde editie van ons livestream LEO in Gesprek is gewijd aan Marc Wesselink, auteur van het eind 2022 gepubliceerde ‘SOM2.0’. Op 23 juni gaat Ruud Schuurs met hem in gesprek over de ontwikkelingen in het omgevingsmanagement in Nederland. Meld je gratis aan!

Marc Wesselink is expert in het omgaan met conflicterende belangen in maatschappelijke opgaven en een van de grondleggers van het Strategisch Omgevingsmanagement (SOM) in Nederland. Het gedachtegoed van SOM werkte hij in 2011 uit in een handboek dat sindsdien door duizenden is gebruikt als gids in een scala van projecten bij vormgeven van het omgevingsmanagement. In 2022 publiceerde Marc "SOM 2.0 - Zorgvuldig en effectief omgaan met belangen in complexe opgaven", een volledig herziene versie van het oorspronkelijke handboek.

Meld je gratis aan als je de livestream 'LEO in Gesprek' wilt volgen. Deelname staat open voor iedereen. Je ontvangt enkele dagen voor de uitzending een link. Uitzending gemist? Geen probleem. De opname verschijnt later op onze website en in ons YouTube-kanaal.