10 mei 2024

28 mei: tweede Netwerkbijeenkomst "Regie in Transitie"

logo LEO

Platform LEO organiseert twee Netwerkbijeenkomsten rond het thema "Regie in Transitie. Op 27 maart trokken we lessen uit de gastransitie in de jaren '60. In de tweede bijeenkomst op 28 mei kijken we naar de toekomst.

Lessen uit de toekomst

We definiëren onze acties vooral op basis van actuele problemen en binnen de bestaande kaders. We maken zodoende vooral stappen die zijn bepaald door het verleden. Maar juist in een transitie stellen we vast dat de ontwerpprincipes van het bestaande systeem niet langer voldoen. We moeten terug naar de tekentafel om met de kracht van onze verbeelding de toekomst vorm te geven op basis van nieuwe ideeën. Daarbij gaat het om energie, maar ook om een breder beeld van hoe we willen wonen, werken en recreëren. Dit maakt de energietransitie ook een sociaalmaatschappelijke transitie!

Aanmelden

De sectorbijeenkomst staat open voor medewerkers van alle deelnemende organisaties (leden) van Platform LEO, en persoonlijk genodigden. Deelname is gratis.

Meld je hier aan.

Geen lid?

Is jouw organisatie nog geen lid van Platform LEO, maar wil je graag de bijeenkomst bijwonen? Dat kan! Niet-leden laten we eenmalig kennismaken met onze activiteiten, als er voldoende ruimte beschikbaar is. Meld je aan via het registratieformulier, dan nemen wij contact met je op.