Lerend platform Energie & Omgeving: kennis, verbinden en leren

logo LEO
Laatste nieuws
19 maart 2021

Commissie Brenninkmeijer presenteert rapport over rol burgerfora in klimaatbeleid

Hoe kunnen burgers beter worden betrokken bij het maken en uitvoeren van klimaatbeleid? Op 22 maart presenteert de Commissie Brenninkmeijer het adviesrapport over de mogelijke inzet van burgerfora binnen het klimaatbeleid.  Lees verder
4 februari 2021

Magazine Green Deal Participatie

De Green Deal Participatie van de Omgeving bij Duurzame Energieprojecten is eind 2020 afgerond. De belangrijkste uitkomsten zijn verwerkt tot een online magazine. Lees verder
Welkom bij Platform LEO

LEO signaleert
Eerstvolgende evenementen
15-04-2021

Sectorbijeenkomst

online
Deze sectorbijeenkomst is gewijd aan het onderwerp waterstof: waar gaat het eigenlijk om en wat kunnen we ervan verwachten?
Deze online sessie duurt van 16:00-18:00 uur.
04-10-2021

Landelijke Omgevingsmanagementdag (LOMD)

Vanwege de Corona-ontwikkelingen heeft het Platform Omgevingsmanagement de lustrumeditie van de LOMD verplaatst van donderdag 24 juni naar maandag 4 oktober 2021.
LEO in beeld
Nieuwsbrief

Onze digitale nieuwsbrief verschijnt 4x per jaar. Meld u hier aan.

Lees hier de eerder verschenen edities.
Wat is LEO?

De energietransitie is een grote uitdaging voor Nederland, ook vanwege de ruimtelijke impact. Alle Nederlanders zullen op de een of andere manier te maken krijgen met de inpassing van installaties en/of infrastructuur. Iedereen wil naar een schone energietoekomst, maar liefst zonder zichtbare veranderingen in z'n omgeving. Lees hier meer over LEO.

Lid worden

Als organisatie kunt u lid worden van het platform, kennis delen over omgevingsmanagement en wordt u uitgenodigd voor bijeenkomsten. Neem hiervoor contact met ons op.